Sommergreens og hvad så?

Oprettet d. 17. marts 2017

Hjælp min golfbane åbner sommergreens

- og det er knap blevet forår.

Vejrguderne har været med os, og det ser ud til at vi kan begynde den nye sæson lidt før vi plejer. Vi kan dog ikke skifte fra 100% vinterbane til 100% sommerbane. Der vil være en overgangsfase. Vi løber banen gradvist i gang.

Vi har åbnet greens og almindelige teesteder i dag fredag d. 17. klokken 10. Dermed er vinterbanen lukket! Vi spiller 18 hullers banen.  Der er stadig vognforbud. Kun dispensationer må køre. Synes man at det er anstrængende at spille 18 huller med bærebag, er det muligt at afbryde runden tidligere. Spilleoverfladen er lettere ujævn og vi fortsætter med lejeforbedring. Brug fortsat gerne lånemåtte  through the green. Det ser ud til at der er så mange, der har lånt lånemåtten med hjem, at der vil opstå mangelsituation. Det er altså også tilladt at spille med traditionel lejeforbedring.

Husk nedslagsmærker på greens og tørv, hvis du ikke bruger måtte. Hazardreglerne gælder.

Banen er ikke åben for handicap regulering. Træningsbanen er ikke rigtigt åben endnu - der er måtter, men selvbetjening: man er selv nødt til at samle bolde op.  Træningsområder er åbne. Vi kan nu igen printe scorekort. Vi har fået ny CR og slope, men vi bruger fortsat ”gamle” scorekort. Forskellen er minimal, men du kan have fået flere slag. Vores baneguides er for længst bestilt, men endnu ikke leveret.

God fornøjelse!