Sejr til Mathilde Fredensborg

Oprettet d. 7. august 2017

Sommersæsonen kører i højt gear - også på eliteplan: I weekenden præsterede to Hedeland spillere igen bemærkelsesværdige resultater.

Mathilde Fredensborg deltog i weekenden i 3. afdeling af DGUs Elite golf Tour. Turneringen blev spillet i Horsens og indtil der var 9 huller tilbage var det så jævnbyrdigt mellem flere af spillerne, at slutresultatet ikke var til at spå om. Men så holdt Mathilde fast i sit gode spil, føjede et par birdies til runden for at slutte dagen i -2 og total (74,72,70=) 216. Det gav en komfortabel sejr på 6 slag til forfølgerne: Louise Markvardsen, (Smørum), Karen Fredgaard, (Asserbo) og Cecilie Finne-Ipsen, (Hjortespring) alle på 222 slag.

Tillykke med det suveræne resultat.

I samme weekend havde Malene Krølbøll takket ja til at spille en turnering hos de professionelle på Swedish Golf Tour i en afdeling på det, der hedder: LET access series: CASTELLUM LADIES OPEN 2017 blev spillet på Sundsvall Golf Club ved Kvissleby i Sverige. I en turnering præget af dårligt vejr og afbrudt spil lykkedes det Malene at besætte 22. pladsen med runderne: 68, 71 og 75 total 214. Som professionel ville det have udløst en check på 526 euro, men det er Malene indtil videre nødt til at takke nej til.

Malene er også i år en af landets bedste amatører. Hun er på 5. sæson i rækkefølge udtaget til A-landsholdet og har netop spillet individuelt EM, hvor hun sluttede som bedste danske spiller på en 17. plads.