Vi indfører differentierede greenfee priser i golfbox

Oprettet d. 3. juni 2016

Vi indfører fra dags dato differentierede priser på vores greenfee. Du har måske også hørt det omtalt som Yield management. Vi begynder denne øvelse med en simpel rabat struktur. Det betyder bla. at du vil kunne se på tiden i tidsbookingssystemet, hvad lige præcist den tid, du vil købe koster både som et beløb og som en farve. Er du medlem skal du naturligvis ikke lige pludselig til at betale. Du har de rettigheder du altid har haft.

Yield er bla. indført fordi vi er ophørt med at acceptere Golfhæftet og som et led i en generel forenkling af rabatsystemet. Vi bevæger os også i retning af at behandle alle ens, så rabatten gælder for alle. Yield er også motiveret af et ønske om at sprede efterspørgslen.

Lige nu er der løbende rabataftaler. De gælder fortsat: der er tale om erfa- og venskabsklubrabatter, spil med medlem oa. Vi vil ikke give rabat på rabat, så vi opfatter disse rabatter som rabatter på listeprisen: Listeprisen er de annoncerede kr. 400,- i weekend og på helligdage og kr. 350,- på hverdage. Det er de blå priser i Golfbox’ yield design. Man kan altså ikke retmæssigt trække rabat fra andre priser end de blå listepriser.

Man er selv ansvarlig for at trække sin rabat fra.

Et nyt system kræver altid justeringer og tilvænning. Vi håber dels på forståelse for begyndervanskeligheder og på feedback, hvis man opdager utilsigtede effekter.

Også spørgsmål er meget velkomne på klub@hedeland-golf.dk og telefon 4613 6188