Storsejr af Malene Krølbøll i Kolding

Oprettet d. 11. august 2015

To spillere fra Hedeland deltog i weekenden 8. – 9. august i 3. afdeling af DGU Elite Tour, som blev spillet i Kolding Golfklub.
Der var fantastisk vejr, en flot bane med hurtige greens (11 stimpmeter) og vanskelige pinplaceringer – så selvom banen ikke var af de længste (par 69) skulle der stadig tænkes over de enkelte slag.
Malene Krølbøll lagde sig i front fra 1. runde, hvor hun gik i -1, og til trods for en anden runde i +5 førte Malene turnering med et slag til nærmeste konkurrent og 6 slag til nummer 3 inden søndagens finalerunde.
I søndagens runde var der ikke på noget tidspunkt tvivl om, hvem der skulle øverst på podiet. Malene afsluttede sin tredje runde med en birdie ved at hole et put på 14 meter, som indbragte klapsalver og jublen fra tilskuerne på klubhusets terrasse. Runden blev afsluttet i +1, hvilket øgede forskellen ned til nærmeste konkurrent til syv slag.
Caroline Fredensborg lagde i 1. runde lørdag ud med en runde i +6, men i 2. runde lykkedes Caroline ikke helt med sine puts på de svære greens, så her noterede Caroline sig for en runde i +12. Dette var dog nok til at klare cuttet fra en 12. plads og dermed gå videre til søndagens finalespil. Her lagde Caroline meget flot ud og var +1 efter de første ni huller - men måtte på bagni notere en enkelt dobbeltbogey og flere bogeys end birdies og kom dermed ind i en score på +6. Dette var dog nok til at avancere 4 pladser til en samlet 8. plads.