Hvid jul eller hvad?

Oprettet d. 26. november 2014

Hvad forestiller billedet? Svaret står længere nede i artiklen!

Hvid jul om mindre end en måned – det er svært at tro – men vinteren er på vej og banen er i gang med en omstilling:

Der er nu lukket for vandet ved vandposten hul 10. Banetoilettet ved 14. green er taget ned. Vandet er lukket ud af vandingsanlægget. Vinterteesteder er ved at finde deres pladser på banen og der bliver gjort klar til vintergreens. Der gælder lejeforbedring. Vognforbud er overvejende sandsynligt. Træningsbanen er ”lukket” – hvilket  betyder, at man selv skal samle bolde og naturligvis tage hensyn til hinanden.

Er du også i gang med omstilling? Som golfspiller kan man også tage sine forholdsregler. Bærebag’en skal frem og der skal vægtoptimeres. Behøver man virkelig 22 kg udstyr? Kan man ikke aftale tre-kølle match med vennerne? Du kan også i høj grad bidrage til at skåne banen. Her er tre hurtige tip: tee bolden, tænk over hvor du sætter fødderne (undgå for alt i verden vand og at gå som kvæg ad samme rute) og ret alle 10 nedslagsmærker, du finder på greens. Hvis du ønsker gode greens, kræver det en indsats af alle.

Tænk også over hvordan du sætter udstyret fra dig i bagrummet. Vådt udstyr kan godt blive jordslået og mad lokker mus til - og de finder alt spiseligt og går som regel den lige vej gennem bag’en! Opbevaring af golfudstyr i skabene er på eget ansvar.

Svar på billedspørgsmålet: De røde børster skal hjælpe greenkeeperne med at vise placeringen af sprinklerdyserne. Lad venligst børsterne være. Der er lempelse uden straf.

I regn og slud skal bolden ud – god vintergolf.