Damernes vinterturnering 2014 / 15

Oprettet d. 6. oktober 2014

Nu er sommersæsonen ved at være slut, men det betyder ikke, at vi stopper med at spille golf. Som tidligere år, vil det være muligt at deltage i en vinterturnering.

Der er to valgmuligheder:

1. Hvis du kun kan spille om eftermiddagen, vil der være en 9-hullers turnering, som starter tirsdag d. 7. oktober og slutter tirsdag d. 25. november, ialt 8 runder. Laves der mere end 18 stableford point, vil man blive rettet ned i hcp., som dog kun er gældende i tirsdagsturneringen. Turneringsfee er kr. 100,-. til præmier. Der vil være en lille julefrokost/ afslutning tirsdag d. 4. december kl. 14.30.

2. Der vil være en gennemgående turnering, startende tirsdag d. 7. oktober, og som slutter tirsdag d. 17. marts. Ialt 23 runder, ( der spilles ikke d. 23. december). De 19. bedste runder vil være tællende. Der spilles stableford, og så længe der må bruges vogne, spiller vi 18 huller. Når der bliver vognforbud spiller vi 14 huller, uanset om det er til vinter- eller sommergreens. Laves der mere end 36 point v. 18 huller/ 28 point v. 14 huller, vil man blive rettet ned i hcp., som dog kun er gældende om tirsdagen. Års-revisionen vil ikke få indflydelse på tirsdagens hcp.

Når der spilles til vintergreens, vil der ligeledes være indbygget en eclectic-turnering. Turneringsledelsen kan i enkelte tilfælde, ved f. eks. farlige vejrforhold, suspendere en runde. Dette skal ske inden 1. start. Der vil blive lavet startliste til hver runde, dog skal man selv bestille tid til d. 7. oktober.   Turneringsfee er kr. 250,- til præmier.

Der vil blive holdt en lille julefrokost tirsdag d. 4. december kl. 14.30.

Afslutning for vinterturneringen vil være tirsdag d. 24. marts kl. 13.00.

Tilmelding til enten turnering 1. eller turnering 2. skal ske på mail til karin_thoegersen@hotmail.com.

Venlig hilsen

Anna-Lise og Karin