HGK Golfens Dag 2014

Succes til Golfens Dag

Oprettet d. 15. maj 2014

Søndag den 27. april var Hedeland Golfklub den lokale vært for Golfens Dag. Vi havde besøg af omkring 50-60 latente golf spillere, der mødte en flot trimmet bane, badet i strålende solskin, med en summen af glade golfspillere, som var i gang med at spille klubbens åbningsturnering. Bedre rammer fås vel ikke til at vise bane og klub frem. 

Vore gæster blev modtaget af en meget motiveret flok frivillige medlemmer, der meget hjælpsomt guidede gæsterne rundt i vores dejlige område. 

Drivingrange og puttinggreen var godt besøgt, og gæsterne fik afprøvet deres færdigheder, under kyndig instruktion fra vores Protræner Jeppe.

Til dem, der havde lyst til mere, var der mulighed for at spille nogle huller på Maglehøjbanen. Det benyttede mange sig af. 

Vi kan nu gøre status på vores anstrengelser, og vi er meget tilfredse med resultatet. På selve dagen fik vi: 

8 nye prøvemedlemmer, 5 flexmedlemmer, 4 voksne fuldtidsmedlemmer og en junior. Og efterfølgende er der stille og roligt kommet en del flere til. 

En stor tak for indsatsen til de frivillige fra klubben og kaninudvalget, markedsføringsudvalget, eliten samt bestyrelsen, der var til stor hjælp på dagen.