Velkommen til klubbens ny træner...

Oprettet d. 8. januar 2014

 

Jeppe Brinch Sørensen

Godt nytår til alle af Hedeland Golfklubs medlemmer.

Jeg vil lige sige velkommen til en ny sæson, og kort præsentere mig selv. Jeg har været golftræner i 14år og har været i forskellige klubber, såsom Skjoldenæsholm Gc, Sydsjællands Gk, Fanø Gk, Frederikssunds Gk, Søllerød Gk og Roskilde Gk. Og nu ser jeg, med stor glæde, frem til at starte her i Hedeland Gk og ikke mindst at hilse på jer alle, enten i klubhuset, på banen, i proshoppen og på træningsbanen.

Min Vision er, at skabe et godt klubliv og et godt træningsmiljø for alle medlemmer. Så jeg vil tilbyde en masse forskellige typer af undervisning og arrangementer. Derudover ser jeg også frem til at åbne proshoppens døre op, med en masse spændende nye varer, som både kan hjælpe jeres golfspil og som I ikke kan leve uden.

Min filosofi er, at alle kan lære at spille golf og at alle kan få stor glæde af spillet, ligesom jeg selv har. Så det er aldrig for sent at lære noget nyt eller blive bedre til det man allerede kan. Et af mine yndlingscitater er:

”Det bedste tidspunkt at plante et træ på, var for 20år siden, det næstbedste tidspunkt er nu!”

Dette kan man sagtens overføre til golfspillet, det bedste tidspunkt for at lære spillet, var da I startede med at spille, og det næstbedste tidspunkt er nu, her i vintersæsonen. Så inden så længe vil jeg tilbyde indendørs vintertræning, så I kan komme ordentlig i gang med sæsonen. Så hold øje med golfklubbens hjemmeside vedrørende golftræning samt andre spændende tilbud fra proshoppen.

De Bedste hilsner

Jeppe Brinch Sørensen

Cheftræner