Banenyt december

Oprettet d. 3. december 2014

Nyt fra banen december 2014
Her og nu.
Så blev det den første december, og dermed også den første rigtige vintermåned. Vi har haft nogle gode milde måneder i efteråret og det vejr har græsset og banen haft glæde af. Det har regnet rigeligt nogle dage med forskellige forbud til følge, men banen har det godt.  Oktober blev en våd måned, og med 140 mm regn i uge 42 blev søerne på banen fyldt op for en kort stund. Vi har brug for vandet, så vandingssøen bag 1. green bliver fyldt op. Der mangler ca. 1 meter vand og mængden af vand der er til rådighed i søen er faldet over de sidst 3 år. Jeg håber vi får frost og sne da det vil hjælpe med at fylde vores vandreservoir.  Vi har klippet mere græs dette efterår, selv om det er vanskeligt når banen er våd. Nu er det slut, vi klipper ikke mere men glæder os over, at kvaliteten er høj så sent på året. Det giver håb om en god opstart til det kommende forår.

Greenkeeper udvalg

  •  Jan Ebdrup
  •  Bjarne Sørensen
  •  Dennis Willumsen
  •  Hans Henrik Nord
Se kontaktoplysninger

Hedeland Golfklubs
sponsorer