Banenyt august

Oprettet d. 10. august 2018

Hedeland Golfklub i august måned.

Banen er stadig meget tør. For 12 dage siden kom der 11mm regn og vores fairways fik et grønt skær over sig. I nat kom der yderligere 15 mm regn. Vores fairways ser lidt tottede ud, og det vil bestemt pynte med en klipning snarest. Vi venter dog til den kommende uge og håber at den sidste regn vil give lidt mere vækst i græsset. Så klipper vi, og håber vi får en tilfredsstillende finish.

Vi har tidligere varslet, at vi har brugt det meste af vores tildelte vand til vanding af green og tee. Vi har søgt kommunen om tilladelse til fortsat vanding af disse områder. Kommunen har nu givet tilladelse til fortsat vanding, og vi skal føre daglig tilsyn med forbruget og søens vandstand.

Der er altid plads til forbedringer, og I er altid velkomne til at ønske og komme med forslag, der kan giver en bedre oplevelse i Hedeland golfklub. Vi kan ikke ændre meget på banen og de opgaver vi har taget hul på, men ikke er færdige. Vi har stadig en ansøgning om tilladelse til at anvende en mindre mængde jord til forbedringer på banen. Her må vi vente tålmodigt og løse opgaver, der ligger lige for og ikke kræver udefrakommende materialetilførsel. Det ville også være oplagt at dræne banen de steder, som vi ved er våde, når det igen begynder at regne. Jorden er bare for hård og vores lille gravemaskine kan ikke klare opgaven lige nu. Hvis der kommer en mulighed senere og vi har tid, dræner vi lige så meget vi kan.

Nyd det gode vejr.

Hilsen fra greenkeeperne

Jan Ebdrup