Weekendens strabadser

Oprettet d. 20. august 2015

3. division seniorholdet skulle en tur til Sydsjælland lørdag for at kæmpe om at blive i divisionen, et uafgjort resultat ville være nok til at blive..

Men sådan gik det ikke. Lørdagens hold bestod af Anni Hemp i damesingle, Klaus Hemp, Jørgen Jensen, Michael Willumsen, Peter Lindeblad, Jens Kuld, og Nener Kohsel​, vi tabte stort 11-3, så nu måtte vi se på de forskellige scenarier, vi kunne bare vinde hjemme mod Skjoldenæsholm, eller uafgjort, eller Sydsjælland vinde/uafgjort i Trelleborg - altså endnu engang med ryggen mod muren i sidste runde ligesom sidste år.

Skjoldenæsholm stillede søndag igen med et stærkt hold - i hvert fald set ud fra hcp. Men der skete det, at dame singlen blev planlagt skiftet til en STOR-spillende Karin S Rasmussen, som vandt for første gang for senior holdet 1-0 over en hcp. 8,6 spiller.

Michael, der også vandt om lørdagen vandt søndag 3-1, de var lige i hcp. Jørgen Jensen spillede lige op mod en hcp. 7,8 ligesom han også gjorde om lørdagen. Klaus spillede igen mod Erling Fenger (tidligere Hedelands spiller med 5,5 i hcp). Klaus trak her det længste strå med en sejr på 3-1. Jeg selv (Jens) havde mine bange anelser, hvorvidt jeg kunne stå distancen mod en hcp. 3,5. Jeg kom hurtig 3 ned efter 3 huller, men herefter gik det bedre og bedre og det endte med en sejr på 3-1. Mix-parret havde ikke den bedste dag og måtte se sig besejret med 3-1

Det endte med en sejr over Skjoldenæsholm på 9-5 og en meget lettet og glad holdkaptajn. Dejligt, vi selv kunne afgøre det. Da Trelleborg vandt over Sydsjælland, så vi blev nr. 3 i gruppen og tager endnu et år i 3 division. 

Holdkaptajn Jens D Kuld