Solheim Cup 2019

Oprettet d. 10. juni 2019

Tirsdag den 4. juni afholdt Teersdagsdamerne Solheim Cup i mini-format i det skønneste sommervejr. I alt 40 damer fordelt på 10 bolde i 2 hold (hvid og pink) prøvede kræfter med forskellige hulspilsformater.

Der blev spillet 6 huller Fourball (Bestball), 6 huller Foresome og til sidst 6 huller med 2 singler. Der blev i hver bold kæmpet om i alt 4 point.

Da ikke alle er bekendte med hulspilsformatet, var der forud for matchen udsendt en vejledning til spillerne, så de havde mulighed for at sætte sig ind i regler og pointgivning, udfyldelse af scorekort mv. Vejledningen blev modtaget godt og betød, at der ikke var de store forklaringsproblemer til infomødet før matchen, som blev skudt i gang kl. 15.

Der blev kæmpet flot på banen og en hel del spillere blev sat sammen i nye holdkonstellationer, hvilket betød, at der både blev rig lejlighed til at få nye spillepartnere og modstandere, men at der var mulighed for at afprøve hulspil i en fornøjelig form.

Matchen sluttede af med en dejlig middag i Restaurant IN, som serverede dampet laks med nye kartofler, grøntsager og en ”grøn sauce” efterfulgt af kaffe og kage. Der var ingen præmier, men ret til skamros, hujen og buh-råb – og der blev kaglet godt og grundigt 😊

Resultatet blev, at Pink hold med stor overlegenhed sejrede med 27,5 point mod hvidt holds 12,5 point. Resultatlisten med detaljer kan ses i vedlagte fil.

Teersdagsudvalget vil gerne sige tak for en rigtig dejlig dag, hvor alle bidrog til en god fighter-match og dejligt humør.

Mange hilsner Teersdagsudvalget 
Turneringsansvarlige Pia Pust & Jette Braad-Carlsen