Baneinfo

Opdateret 21. sep 2019 kl. 07:09

Lørdag den 21. september. Hul 1 og 2 er lukket. hullerne 19 og 20 spillea som erstatningshuller for hul 1 og 2, Der vil dagen igennem være arbejde i forskellige områder, udvis hensyn. Der er mange områder med spilleforbud. Kommer I til et hul hvor der arbejdes, men uden restriktioner, spilles hullet.
Bolde må IKKE hentes i arbejdsområder. Har I en bold i arbejdesområdet, brug en af de udlagte fiskestænger. 

Se i øvrigt de midlertidige lokalregler.

Greenkeeperne

Information om bunkerprojektet

I denne boks vil du løbende blive informeret om udviklingen i bunkerprojektet.

Uge 38: Nu er banen gravet op. Alle greenomgivelser og fairwaybunkers er arbejdsområder med spilleforbud. Banen kan spilles med men med restriktioner. I den kommende uge shapes de sidste greenomgivelser på hullerne 10- 12 og 14. Dette arbejde forventes færdig onsdag. Herefter arbejdes der med at sætte bunkerkanter og finish omkring de nye bunkers. Samtidig vil vi reetablere de dele af vandingsanlægget der er skadet. Områder der har været bunker og er lukket med jord rives og tilsås med græs.

Gæster

 • Greenfee-priser/-aftaler

  Det er p.t. ikke muligt at spille greefee pga banens beskaffenhed. SGO’er og Flexmedlemmer bedes kontakte sekretariatet for tider. Greenfee er p.t. sat ned til 150,- kr pga. bunkerprojekt.
   
 • Baneguide

   Få et overblik over banen og et par gode spille tips.
   
 • Konverteringstabeller

   Se hvor mange slag du har på banen.
   
 • Lokale regler

   To nye midlertidige lokalregler pga. bunkerprojekt.

Velkommen til Hedeland Golfklub

Søger du medlemskab af en klub med ordnede forhold, gode faciliteter, frie træningsbolde og et godt, venligt og imødekommende klubliv, så kontakt sekretariatet på telefon 4613 6188 eller via kontaktformularen for aftale om informationsmøde, rundvisning og indmeldelse.

Gå til kontaktformularen

Hedeland Golfklubs sponsorer

se alle sponsorer