Bane nyt oktober 2021

Oprettet d. 1. oktober 2021

Der har været lidt stille og få nyheder fra greenkeeperne, men intet nyt er godt nyt. Ind til videre er sæson 2021 vellykket og banen er generelt god. Vi har været heldige med vejret, regnen er kommet når vi manglede den, og efteråret er begyndt mildt og godt.
Det gode vejr har sat gang i tankerne omkring mere dræning på banen. I budgettet 2021 er der afsat 300.000 kr. til forbedringer og dræning af fairways. Desuden forventer vi at bruge yderligere 600. 000 kr. i den kommende sæson. Vi har aftalt et formøde med vores drænentreprenør mandag den 4. oktober. Er vejrudsigten stabil for de kommende 3 uger, begynder vi med dræning på hullerne 4 og 5 umiddelbart ugen efter. Det vil betyde, at det enkelte hul er lukket, så længe der arbejdes på det. Vi tager indspilsområdet i brug som erstatningshul, på samme måde som vi spillede ved renovering af vores bunkers. De arbejder med et hul ad gangen, mandag til og med torsdag eftermiddag, og så længe det er lyst. Arbejdes der på et par 3 hul noteres samme score ved det pågældende hul nr., et par 4 hul tillægges et slag, og et par 5 hul tillægges 2 slag.

Med efteråret kommer der dage med frost i de tidlige morgentimer. Husk at se den daglige opdatering på baneforhold og lukninger. Er banen lukket pga. frost eller tåge, bortfalder de tider der er bestilt i Golfbox, og I må bestille en ny. Det er også her I ser opdateringer omkring brug af persontransport, som buggy og scooter.
På banesiden er der indkøbt nye river. De er brede og forhåbentlig lidt lettere at rive ordentligt med. Greenkeeperne tilstræber at alle bunkers rives, eller i hvert fald gennemgås 2 gange om ugen. Som golfspillere skal I rive efter jer og jævne alle spor, der kommer ved at gå ind og ud igen. Brug god tid og gerne begge hænde, når I river, så fodspor og mærker er jævne igen. Kanterne på bunkeren holder bedst, når I ikke træder op og ned i den høje side, men udelukkende færdes via den lave side.