Gode sportslige præstationer i weekenden

Oprettet d. 24. august 2021

Kravet til herreholdet i 3. division var to sejre, hvis de skulle have en chance for at vinde deres pulje.

Lørdag den 21. mødte vi Greve i Hedeland, hvor vi med en sejer kunne sikre pladsen i 3. Div.;  det blev desværre Greve som træk sejren hjem, med resultatet 5,5 - 6,5. Anders Linde og Tobias Danielsen vandt deres singler, Kasper Tvede og Mathias Quistgaard delte deres foursome, hvilket desværre ikke var nok.

Søndag den 22. gik turen til Bornholm, hvor vi skulle møde top-holdet fra Team Bornholm, som er et fusionsholdt af de 4 klubber på Bornholm. Situationen var igen, at vi skulle vinde for selv at afgøre vores plads i 3.Div. Omvendt kunne Team Bornholm med en sejr blive puljevinder og dermed sikre sig oprykningsspil til 2 div. TV2 Bornholm dækkede kampen, så det vidner om hvor vigtigt det var for dem - og  med TV dækning og mulighed for oprykning  var de særdeles motiveret. Team Bornholm leverede storspil, hvilket gav dem en komfortabel sejer på 11 – 1, vi undgik ægget da Tobias Danielsen delte sin single. Holdet skal havde ros for at de kæmpede bravt mod overmagten. Men heldigvis slog Ishøj Greve 10-2, så det på grund af den indbyrdes score mellem Greve og Hedeland blev Greve som rykker ned, selvom Greve og Hedeland delte placeringen i bunden.

Dameholdet spillede lørdag uafgjort mod Kokkedal, men da Ledreborg måske en smule overraskende vandt over Køge, lå spændingen hele tiden i luften søndag. Uafgjort ville være nok, og stillingen stod lige efter morgenens foursomes, men Hedelands damer fjernede til slut enhver risiko ved at vinde 7-5.  Køge vandt puljen.

Hos seniorerne i 3. division øst var der lagt op til showdown søndag mellem Ledreborg og Hedeland. Begge vandt deres kampe 14-0 om lørdagen og sejrherren søndag ville vinde puljen, så det var så spændende oplæg, som det kunne blive. Skønt Hedeland havde vundet det indbyrdes opgør på Hedelands hjemmebane, så faldt resultatet meget overbevisende ud i Ledreborgs favør søndag med 12-2.

Hedelands veteranhold i 2. div. øst spillede i denne weekend topkamp mod Brøndby og kunne med en sejr lørdag sikre sig 1. pladsen i rækken samt oprykning til landets bedste række, 1. division. 

Det lykkedes med en sejr på 9-5 og det blev dagen efter fulgt op med en sejr på 8-6 over Næstved. 

Holdet består på billedet ovenfor af (fra venstre): Birger Madsen, Peter Lindeblad, Jens Kuld, Vicente Danielsen, Aase Gullak-Hansen, Nener Kohlsel og Klaus Hemp. Yderligere har Per Terp og Jørgen Jensen spillet med på holdet.

Et stort til lykke med oprykningen.