Banenyt juni

Oprettet d. 1. juli 2020

Banenyt juni 2020.

Nu er alle de nye bunkers i spil, og der er en ny type sand i. Sandet er specielt ved, at det egner sig til at blive liggende på sider og kanter ved større regnskyl. Vi river og justerer hele tiden mængden af sand. Det kan godt være, at der er rigeligt med sand i nogle bunkers, men det er for at dække kanten imod græsset og derved undgå udtørring igennem sommeren.

I fairwaybunkerne har vi tilført Zeolit til kanterne, som er med til at holde på fugten og dermed sikre at sandet med tiden pakker og bliver tilpas fast til at bolden ikke bliver liggende, men triller ned i bunden af bunkeren. Både sandet og Zeolit er nogle produkter, der bruges i stor udstrækning på baner med samme bunkerstil. Her er meldingen, at det tager lidt tid, men at det bliver godt.

Der er også planlagt tilførsel af Zeolit til greenside bunkers, og det kommer til os i løbet af 14 dage. Herefter arbejder vi det ind i kanterne, så disse bunkers også bliver mere stabile.

Som noget nyt er der købt river, som I også kan glatte med. Er sandet tørt skal sporene bare glattes. Er sandet fugtigt er det bedst at rive lidt først og derefter glatte sporene. Husk at bruge god tid, så alle spor er jævnet ud. I skal bruge begge hænder til at orden bunkers med. Det er ikke en god ide at holde et jern i den ene hånd og så prøve at rive lidt med den anden hånd. Til sidst skal hele riven ligge i bunkeren, og I skal gå ud af bunkeren i den lave side.

Ved udvalgte teesteder på par 3 hullerne står der en spand sand og græsfrø. Denne topdres mix kan I bruge til at reparere slagmærker/ divots. Det er altså ikke en spand til affald eller brugte tees.

God fornøjelse ud på banen. Venlig Hilsen Greenkeeperne