Kontrakt bliver underskrevet

Oprettet d. 16. maj 2019

Kontrakt bliver underskrevet - Hedeland Golfklubs bunkerprojekt endelig helt på plads.

Med en sidste øjebliks udskiftning af leverandør, lykkedes det endelig at komme på plads med det kommende bunkerprojekt. Den entreprenør, som var blevet valgt til at lave renoveringen af bunkerne, kunne ikke honorere det oprindelige tilbud, da forudsætningerne ikke længere var til stede. Da SOL, den irske entreprenør, bød ind på opgaven  i 2018, havde de alle deres tunge entreprenørmaskiner stand-by i Sverige, men da maskinerne i mellemtiden er flyttet tilbage til Irland, ville deres pris nu blive væsentligt højere.

Heldigvis fastholdt en anden entreprenør, skotske Nelson & Vecchio (N&V), deres oprindelige tilbud, så vi skal til at vende os til at høre det stolte skotske sprog – og måske en enkelt sækkepibe – når arbejdet går i gang i starten af august. N&V var lidt dyrere end SOL i deres oprindelige tilbud, og sammen med øvrige prisstigning på jord, græsfrø, jordanalyser m.m., bliver projektet dyrere end planlagt, men holder sig stadig inden for det oprindelige lånebeløb. Det betyder at energibesparende foranstaltninger på klubhuset foreløbig vil blive udskudt til næste år.

N&V er et meget anerkendt og respekteret entreprenørfirma, som har været på mange opgaver på danske golfbaner så som Lübker, nye 18 huller på Skjoldenæsholm, samt renovering af Vejle, Himmerland og Langesø.

N&V kommer til Hedeland mandag d. 20. maj for gennemgang af kontrakt, hvorefter vi vil være klar til underskrift.

Venlig hilsen

Bestyrelsen