Stor succes til golfens dag i Hedeland

Oprettet d. 30. april 2017

Søndag den 30. april var Hedeland Golfklub vært for Golfens Dag under DGU’s motto: Livslang kærlighed. Vi havde besøg af dejligt mange potentielle golf spillere, der mødte en flot, veltrimmet bane og klub, badet i strålende solskin. Bedre rammer får man næppe.

Gæsterne blev budt velkommen af en meget motiveret gruppe frivillige medlemmer, der hjælpsomt guidede gæsterne rundt i programmet.

Træningsområderne var godt besøgt, og gæsterne fik afprøvet deres færdigheder, under kyndig instruktion fra vores træner Jeppe samt det meste af vores elite. Der var også indlagt konkurrencer.

Til de, der havde lyst til mere, var der mulighed for at spille på Maglehøjbanen. Det benyttede rigtigt mange sig af efter frokosten.

Vi kan nu gøre status på vores anstrengelser, og vi er meget tilfredse med resultatet, for vi fik mange nye prøvemedlemmer. Og rigtigt mange glade tilbagemeldinger.

En stor tak for indsatsen til de frivillige fra klubben og begynderudvalget, markedsføringsudvalget, eliten samt bestyrelsen, der var til stor hjælp på dagen.