Ska´ vi komme sammen?

Oprettet d. 18. april 2016

Golfens Dag, 17. april.

Under temaet ” Livslang Kærlighed” har Hedeland Golfklub netop afholdt åbent hus.  69 gæster havde valgt at tage på date med golfsporten og trodsede den kolde og til tider meget friske vind, for at afprøve golfens glæder og udfordringer.

Efter grundig undervisning fra vores træner Jeppe Brinch og klubbens elitespillere i det lange og korte spil, var det tid til frokost i klubbens restaurant. Her blev vinderne af puttekonkurrencen fejret behørigt med klapsalver og præmier.

Efter frokosten havde klubbens Begynder/Kanin afdeling inviteret til frit spil på par 3 banen, hvor vore gæster under kyndig vejledning, kunne spille, så længe de ville.

Tusinde tak til alle, der hjalp til på dagen, og derigennem gav vore gæster en god oplevelse af Hedeland Golfklub.