Spil gratis på Maglehøj med venner

Oprettet d. 13. november 2014

Kære medlemmer

Lad os lokke nogen vi kender til at spille golf. Det er jo verdens bedste spil, sund motion og sjovt at dele med andre.

Inviter venner, kolleger eller familie med på Maglehøj til en gratis runde golf – eller flere.

Resten af året kan alle fuldtidsmedlemmer (voksen, junior, yngling eller Maglehøjmedlem) invitere 2 gæster med på Maglehøjbanen og på træningsbanen ganske gratis.

Betingelsen er en e-mail adresse på jeres gæster, så vi efterfølgende kan tilbyde dem et prøvemedlemskab: Send en e-mail med spilledato, jeres medlemsnummer og deres e-mail til klub@hedeland-golf.dk

Der er ingen restriktioner. Man er velkommen til at tage de samme gæster med flere gange, eller tage forskellige med flere gange.

God fornøjelse.