Nu kan du give din mening tilkende i Golfspilleren i Centrum

Oprettet d. 23. september 2015

Så er den 3. medlemsundersøgelse i gang. Vi håber du vil give os feedback.

Som medlem vil du årligt modtage ét spørgeskema, som vi meget håber du vil besvare. Det er afgørende, at vi modtager netop din feedback omkring dine oplevelser i golfklubben. Jo flere der svarer, jo bedre data har vi at handle på. Det er kun omkring 1/3 af klubbens medlemmer der bliver spurgt ad en gang.

Golfspilleren i Centrum giver os mulighed for at øge opmærksomheden på den enkelte golfspillers oplevelse i vores golfklub og stræbe mod at skabe flest mulig positive ambassadører blandt klubbens medlemmer og gæster.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i klubben skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Det vil glæde os rigtig meget, hvis du tager dig tid til at besvare spørgeskemaet.

Venlig Hilsen

Hedeland Golfklub